Fundació .cat > Acció cultural i social

Acció cultural i social

Facilitem eines i recursos a persones i entitats per acompanyar-les de manera integral en la creació de nous projectes digitals.

El projecte esTICenllaçat, impulsat per CTecno i Migranodearena.org, té l’objectiu de millorar l’accés i la capacitació en les TIC per les ONG d’àmbit català a través del voluntariat de les empreses i professionals.

En el marc del projecte, la Fundació .cat llança convocatòries obertes per tal que entitats del tercer sector que no disposen de pàgines web puguin obtenir-ne una amb domini .cat i en català.

Convocatòria oberta de projectes

Un dels objectius de la Fundació .cat és el de promoure iniciatives que fomentin la innovació i el català a la xarxa. Aquesta convocatòria pretén finançar projectes amb contingut o estructura digital per entitats públiques o privades sense ànim de lucre. Les entitats que hi participen han de tenir la seva seu en l’àmbit territorial del català, ser propietàries d’un domini .cat i tenir l’opció en els seus webs d’escollir continguts en català.

Els projectes que es presenten han de pertànyer a l’àmbit TIC, al de Llengua, Cultura i Societat o bé a Serveis i Infraestructures estratègiques.

 

Projectes seleccionats