Fundació .cat > Acció cultural i social

Acció cultural i social

Facilitem eines i recursos a persones i entitats per acompanyar-les de manera integral en la creació de nous projectes digitals.

La Fera

És la primera fàbrica de creació digital en català que impulsa projectes audiovisuals per enfortir-los i fer-los créixer.

La iniciativa, sense ànim de lucre, vol generar eines, oportunitats i connexions per a creadors de contingut, streamers i podcasts en català que converteixin aquesta escena emergent del país en un mercat atractiu i d’ambició internacional.

Ves al web
Entitats .cat

Voleu un domini que us ajudi a enfortir la vostra presència i posicionament a Internet?

Entitats .cat és el nostre programa de suport a les entitats sense ànim de lucre. Amb ell facilitem que les entitats del tercer sector guanyeu visibilitat i força en l’entorn digital en català.

Informeu-vos-en!

Impulsem en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i el suport del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya el projecte jo .cat, un programa de capacitació en identitat digital.

Es tracta d’una formació 100% online de 40 hores amb la que els participants aprendran a crear una identitat digital i fer-se més visible a Internet per a promocionar-se davant empreses i altres professionals. L’activitat final del programa consisteix en la creació d’un lloc web i un correu electrònic amb domini .cat.

Ves al web jo.cat
jo .cat, programa formatiu en identitat digital

El projecte esTICenllaçat, impulsat per CTecno i Migranodearena.org, té l’objectiu de millorar l’accés i la capacitació en les TIC per les ONG d’àmbit català a través del voluntariat de les empreses i professionals.

En el marc del projecte, llancem convocatòries obertes per tal que entitats del tercer sector que no disposen de pàgines web puguin obtenir-ne una amb domini .cat i en català.

Més informació

Convocatòria oberta de projectes

Un dels nostres objectius és el de promoure iniciatives que fomentin la innovació i el català a la xarxa. Aquesta convocatòria pretén finançar projectes amb contingut o estructura digital per entitats públiques o privades sense ànim de lucre. Les entitats que hi participen han de tenir la seva seu en l’àmbit territorial del català, ser propietàries d’un domini .cat i tenir l’opció en els seus webs d’escollir continguts en català.

Els projectes que es presenten han de pertànyer a l’àmbit TIC, al de Llengua, Cultura i Societat o bé a Serveis i Infraestructures estratègiques.

 

Projectes seleccionats