Fundació .cat > Educació juvenil

Educació juvenil

Facilitem el desenvolupament de competències i habilitats digitals en les etapes d’educació primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

wapps

Concurs de creació de llocs web i aplicacions en català adreçat a alumnes de 5è i 6è de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior. El certamen té per objectius fomentar el coneixement de les noves tecnologies, la creativitat dels participants i la normalització del català en l’entorn digital.

Qualsevol escola dels territoris de parla catalana pot participar en aquest projecte, un dels més emblemàtics de la Fundació .cat.

Ves al web
WAPPS 2019

Formació al professorat

Aquest programa de formació gratuïta va dirigit als professors i pretén oferir eines i coneixements per a la creació de llocs web i aplicacions o altres necessitats relacionades amb el món d’Internet i les noves tecnologies (WordPress, AppInventor, Seguretat i privacitat a la xarxa).

L’assistència a aquestes sessions formatives dóna la possibilitat al professorat d’aconseguir punts reconeguts pel Departament d’Educació.

Ves al web

Programes de sensibilització 360 a centres educatius

L’objectiu d’aquests programes és conscienciar a tota la comunitat educativa sobre temàtiques digitals que estan a l’ordre del dia, com pot ser el Ciberassetjament o la Ciberafectivitat, entre altres.

És un espai de reflexió on tothom pot expressar-se, preguntar i aprendre sobre el tema, amb l’acompanyament de personal expert en la matèria.

Cada programa consta d’un conjunt d’activitats dirigides a l’alumnat d’últim cicle d’educació primària i a tota la secundària. Però també pels familiars dels alumnes i l’equip docent del centre.

Més informació

.cat per a AFAs i AMPAs

Programa de formació i acompanyament per a ensenyar a crear, editar o redirigir el web de les AFA i AMPA, amb l’objectiu d’ajudar-les a crear o consolidar la seva presència a Internet amb una adreça web senzilla que les identifiqui. 

Inclou diverses possibilitats per a tenir un .cat, formació i acompanyament. 

Més informació