Fundació .cat > Educació juvenil

Educació juvenil

Facilitem el desenvolupament de competències i habilitats digitals en les etapes d’educació primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

wapps

Concurs de creació de llocs web i aplicacions en català adreçat a alumnes de 5è i 6è de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior. El certamen té per objectius fomentar el coneixement de les noves tecnologies, la creativitat dels participants i la normalització del català en l’entorn digital.

Qualsevol escola dels territoris de parla catalana pot participar en aquest projecte, un dels més emblemàtics de la Fundació .cat.

Ves al web
WAPPS 2019

Formació al professorat

Aquest programa de formació gratuïta va dirigit als professors i pretén oferir eines i coneixements per a la creació de llocs web i aplicacions o altres necessitats relacionades amb el món d’Internet i les noves tecnologies (WordPress, AppInventor, Seguretat i privacitat a la xarxa).

L’assistència a aquestes sessions formatives dóna la possibilitat al professorat d’aconseguir punts reconeguts pel Departament d’Educació.

Ves al web

Programes de sensibilització a centres educatius

Conjunt d’activitats a centres educatius dirigides a alumnes de l’últim cicle d’educació primària i secundària, com també a familiars i docents.

L’objectiu és conscienciar als alumnes sobre temàtiques que estan en el seu dia a dia, com ara el Ciberassetjament, entre altres.

És un espai de reflexió on tothom pot expressar què sent, fer-se preguntes i aprendre’n més, amb l’acompanyament de personal expert en la matèria.

Més informació

.cat per a AFAs i AMPAs

Programa de formació i acompanyament per a ensenyar a crear, editar o redirigir el web de les AFA i AMPA, amb l’objectiu d’ajudar-les a crear o consolidar la seva presència a Internet amb una adreça web senzilla que les identifiqui. 

Inclou diverses possibilitats per a tenir un .cat, formació i acompanyament. 

Més informació