Fundació .cat > Premsa

Premsa

Accedeix a tots els materials que tenim disponibles pels mitjans de comunicació.

Notes de premsa destacades

24 novembre, 2020

La Fundació .cat, en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, engega el projecte formatiu de capacitació en identitat digital “jo .cat” per enfortir les competències digitals de persones treballadores desocupades

La Fundació .cat presenta el projecte jo .cat, un programa formatiu de capacitació en identitat digital. En col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i amb el suport del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, jo .cat neix amb l’objectiu d’enfortir les competències digitals de les persones en situació d’atur i que hagin assolit un certificat ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta formació, de 40 hores de durada i 100% online, pretén facilitar eines i competències perquè els participants puguin crear-se la seva pròpia identitat digital.

Programa jo .cat

13 novembre, 2020

La Fundació .cat i la Cambra de Comerç de Barcelona treballaran conjuntament per a potenciar digitalment l’activitat econòmica i el teixit empresarial del nostre país

Dues de les entitats clau al territori, la Fundació .cat i la Cambra de Comerç de Barcelona han signat un conveni de col·laboració que els compromet a estudiar i a treballar conjuntament per desenvolupar activitats per potenciar digitalment el teixit empresarial del país. Aquesta signatura pren més rellevància que mai en un moment on és clau que les empreses estiguin preparades digitalment per a desenvolupar les seves activitats.

La signatura, que s’ha portat a terme de forma virtual, ha aplegat els dos presidents de les entitats, en Joan Canadell, de la Cambra de Comerç, i en Carles Salvadó, de la Fundació .cat. Ambdues parts han considerat el domini .cat una eina digital imprescindible pel desenvolupament multisectorial de la internet catalanoparlant i un actiu valuós pel territori.

Dossier de premsa

Informació fonamental sobre la Fundació .cat, la seva història i les activitats fundacionals que realitzem.