Notícies > Hem anat al YOMO i ens ho hem passat molt bé.

Hem anat al YOMO i ens ho hem passat molt bé.

04 diciembre 2019

La Fundació puntCAT va presentar el concurs Webs al Punt a la fira Youth Mobile (YOMO) que es va celebrar en la passada edició del Mobile World Congress.

Centenars de nois i noies van participar en la creació de la instal·lació col·laborativa Imagina el teu WEB.  Els participants dibuixaven amb un fils de colors el projecte digital que s’imaginaven, triant diverses opcions d’una graella de possibilitats. Imaginaven el nom de domini que tindria aquest web i l’escrivien al final del seu itinerari i entre tots anaven teixint la xarxa d’Internet.

El resultat ha estat molt satisfactori, un estand el de la Fundació punt CAT on seien una estona a reflexionar i s’imaginaven com podrien passar de ser consumidors de continguts a la xarxa ser a creadors digitals.

Durant el YOMO també hem celebrat el workshop Webs al punt express on els nois i noies participants acceptaven el repte de crear un web en tan sols una hora.

Tot plegat una experiència molt interessant que esperem repetir en la propera edició. Mestres i estudiants, us esperem a tots al YOMO 2018!

Te avisamos cuando publiquemos contenido de tu interés

Indica qué temas te interesan y recibirás un resumen semanal de los contenidos publicados.

Notícies relacionades