Notícies > 30.000 dominis .cat

30.000 dominis .cat

25 juliol 2008

En poc més de dos anys l’univers .cat ja té més de 30.000 dominis registrats. A puntCAT, estem molt satisfets perquè amb el .cat moltes persones, entitats i empreses que abans no tenien cap tipus de presència Internet, ara en son protagonistes a través del seu propi domini .cat.

Aquesta bona acollida que ha rebut el .cat des de l’inici es reflexa en l’augment progressiu de dominis registrats i l’increment de continguts de l’espai .cat, amb més de nou milions de documents indexats pels cercadors. Així en poc temps, el .cat s’ha situat com un dels primers dominis al món pel que fa al número de documents indexats per a cada domini .cat registrat. Una xifra que demostra el bon moment que viu la Internet en català sota la matrícula .cat. La bona marxa del domini permetrà ben aviat tornar a abaratir els preus de registre i manteniment dels .cat.

Tot i que el .cat encara té molt espai per créixer, cal destacar que en només dos anys ja ha superat a molts altres registres en quantitat de dominis i en continguts. En el món dels TLD (top level domains, dominis de primer nivell) i ICANN, la reputació del .cat augmenta dia a dia. En paraules de l’influent expert d’Internet i enginyer participant en el desenvolupament de protocols per a Internet, Eric Brunner-Williams, “el creixement del .cat és la història d’un èxit i un exemple a imitar”.

Creixem plegats amb el .cat i si vols donar a conèixer o descobrir nous dominis .cat, visita i participa en el concurs del fotobloc i posa’t el giny (widget) de les imatges a la teva web.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades