Projectes

La Fundació .cat no té ànim de lucre i, per tant, tots els beneficis que es generen es reinverteixen en programes per fomentar el català a Internet

Dotació .cat

La Fundació .cat, dins del seu compromís de potenciar la societat digital catalanoparlant, porta anys realitzant programes d’ajuda i col·laboració amb el sistema educatiu. Aquest any volem continuar oferint una dotació tècnica a tot el professorat dels territoris de parla catalana que necessiti crear pàgines web en el marc del seu programa educatiu.

Més informació
Dotació .cat

La Fera

És la primera fàbrica de creació digital en català que impulsa projectes audiovisuals per enfortir-los i fer-los créixer.

La iniciativa, sense ànim de lucre, vol generar eines, oportunitats i connexions per a creadors de contingut, streamers i podcasts en català que converteixin aquesta escena emergent del país en un mercat atractiu i d’ambició internacional.

Ves al web
Entitats .cat

Voleu un domini que us ajudi a enfortir la vostra presència i posicionament a Internet?

Entitats .cat és el nostre programa de suport a les entitats sense ànim de lucre. Amb ell facilitem que les entitats del tercer sector guanyeu visibilitat i força en l’entorn digital en català.

Informeu-vos-en!