Projectes

La Fundació .cat no té ànim de lucre i, per tant, tots els beneficis que es generen es reinverteixen en programes per fomentar el català a Internet

ELKIT.CAT és el portal de referència per a trobar els agents digitalitzadors en català, una eina útil per aquelles empreses que volen beneficiar-se del bo digital perquè permet trobar el col·laborador més adequat a les necessitats del seu projecte.

Una iniciativa de la Fundació .cat i el Consell General de Cambres de Catalunya per a aprofitar els Fons del Kit Digital per a impulsar el català a les empreses i en el món digital.

Ves al web

Dotació .cat

La Fundació .cat, dins del seu compromís de potenciar la societat digital catalanoparlant, porta anys realitzant programes d’ajuda i col·laboració amb el sistema educatiu. Aquest any volem continuar oferint una dotació tècnica a tot el professorat dels territoris de parla catalana que necessiti crear pàgines web en el marc del seu programa educatiu.

Més informació
Dotació .cat

La Fera

És la primera fàbrica de creació digital en català que impulsa projectes audiovisuals per enfortir-los i fer-los créixer.

La iniciativa, sense ànim de lucre, vol generar eines, oportunitats i connexions per a creadors de contingut, streamers i podcasts en català que converteixin aquesta escena emergent del país en un mercat atractiu i d’ambició internacional.

Ves al web
Entitats .cat

Voleu un domini que us ajudi a enfortir la vostra presència i posicionament a Internet?

Entitats .cat és el nostre programa de suport a les entitats sense ànim de lucre. Amb ell facilitem que les entitats del tercer sector guanyeu visibilitat i força en l’entorn digital en català.

Informeu-vos-en!

elteunegoci .cat

Programa de capacitació digital destinat als petits negocis que desitgin obtenir un lloc web en català. Aquest programa també està dirigit a ajuntaments que el vulguin implementar al seu municipi.

La Fundació .cat desplaça la seva aula mòbil al poble o ciutat que ho desitgi i a través d’una sessió de formació es conceptualitzen i es realitzen els llocs webs. Durant aquesta sessió, el negoci es crea el seu propi web, s’instal·la el Google Analytics així com el Google My Business.

Ves al web