Notícies > 39 edició de la Setmana del Llibre en Català

39 edició de la Setmana del Llibre en Català

13 setembre 2021

El Moll de la Fusta de Barcelona acull enguany la 39 edició de la Setmana del Llibre en Català. Estan programades més de dues-centes cinquanta activitats, del 10 al 19 de setembre. En aquesta edició no hi haurà activitats els matins dels dies laborables, podeu consultar els horaris en aquest enllaç.

A banda, La Setmana organitza 28 passejades literàries de la mà dels seus autors que permetran descobrir els escenaris literaris de les seves obres. En aquest document podeu consultar els itineraris i realitzar la inscripció prèvia necessària per assistir-hi.

Els primers tres dies de fira han aconseguit reunir una xifra elevada d’assistents, el que confirma l’interès ciutadà per la cultura fins i tot en moments difícils i amb una situació d’emergència sanitària. Diumenge 12 de setembre es va completar l’aforament al Moll de la Fusta, amb gairebé un miler d’assistents.

Aquesta fira treballa per reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i fomenta la trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català. La Setmana està organitzada per editors.cat, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades