Notícies > Avantatges i punts forts d’elKIT.CAT

Avantatges i punts forts d’elKIT.CAT

20 juny 2022

Durant l’entrevista amb en Joan Soler, de Webmasters Independents, en Català, de Cultura, i d’Àmbits Cívics (WICCAC), vam parlar també de la iniciativa de la Fundació .cat, elKIT.CAT.

Per a Soler, elKIT.CAT marca la diferència per la tasca d’impuls del català. Tant pel que fa a que empreses es digitalitzin en català com pel fet que les companyies que ofereixen els serveis de digitalització també ho fan en català.

 

El Kit Digital és un programa d’ajudes estatal finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU inclòs dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per impulsar les competències digitals de pimes i autònoms. En aquest sentit, hi ha tres segments de línies d’ajuda per a aquelles empreses que compleixin les bases establertes a la convocatòria d’ajudes del fons. Els ajuts es poden demanar fins al 15 de setembre.

-Per a empreses d’un o dos treballadors, els ajuts arriben als 2.000 euros.

-Per a empreses d’entre tres i nou treballadors, els ajuts arriben als 6.000 euros.

-Per a empreses d’entre deu i 49 treballadors, els ajuts arriben als 12.000 euros.

 

A banda, l’experiència i el coneixement adquirit gràcies a elKIT.CAT s’eixamplarà gràcies a la creació d’una base de dades. Les empreses digitalitzadores que hi participin entren en una base de dades creixent. Un cop la iniciativa d’elKIT.CAT finalitzi, aquesta base de dades podria restar oberta al públic, per tal que pugui seguir consultant-la i requerint els serveis d’empreses que fan servir el català a la xarxa.

 

 

En el següent reproductor pots sentir l’entrevista sencera amb en Joan Soler, de WICCAC, sobre el baròmetre de l’ús del català a Internet i la iniciativa d’elKIT.CAT.

 

 

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades