Notícies > El .cat a Frankfurt

El .cat a Frankfurt

Amb motiu de la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, on la literatura catalana és la convidada d’honor d’enguany, el .cat ha preparat una sèrie d’activitats en diversos àmbits.

  • Serem presents a la Fira de Frankfurt on el Director de la Fundació puntCAT, en Jordi Iparraguirre, participarà a la taula rodona El català, llengua global acompanyat d’en Josep Bargalló (president de l’Institut Ramon Llull), en Bernat Joan (Secretari Gral. de Política Lingüística) i en Joan Laporta (President del F.C. Barcelona).
    Auditori principal, dimecres 10 d’octubre a les 16h.
  • Amb l’amable i desinteressada participació d’algunes editorials, regalem llibres (alguns signats pels seus autors) als guanyadors del joc de l’estalvi de pantalla.
  • Tant els diferents actes culturals organitzats per l’Institut Ramon Llull com el material publicitari de les editorials presents a Frankfurt llueixen i s’anuncien amb el .cat ben visible, donant a conèixer la nostra realitat i llengua en el món tangible i el digital a través del domini .cat
  • I també hem concertat algunes entrevistes amb mitjans de comunicació europeus a fi de donar a conèixer el nostre domini i explicar com amb el .cat deixam de ser invisibles i ens presentem al món.
El català, una llengua global.
La literatura catalana, singular i universal.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades