Notícies > Fes el teu projecte a puntCAT

Fes el teu projecte a puntCAT

22 juny 2010

A puntCAT, a banda de gestionar els dominis .cat, duem a terme molts altres projectes per aprofitar al màxim les possibilitats de la xarxa i accessibilitat a les noves tecnologies. Si voleu podeu trobar més informació a www.domini.cat, www.xn--fundaci-r0a.cat i www.quèferambun.cat.

En aquests moments estem buscant dos estudiants o titulats en enginyeria tècnica, superior, graus o màster, interessats en col·laborar amb nosaltres en un parell de projectes. Un dels col·laboradors ens ajudarà en el projecte Noufonts i, a més a més, col·laborarà en altres tasques del dia a dia de la Fundació puntCAT; l’altre es dedicarà a desenvolupar el projecte Noucreus. Aquests projectes també es poden aprofitar com a projecte de final de carrera.

Diferenciem els dos projectes pels perfils diferents als qual s’orienten:

Projecte Noucreus: consisteix en la ordenació i recerca de continguts a Internet, fent-los més accessibles i arribant-hi a través de sistemes de cerca alternatius als utilitzats fins ara. Per aquest projecte es valoraran els coneixements de:

  • Funcionament dels DNS
  • Coneixement de cercadors i sistemes de cerca de continguts en general
  • PHP / Python / Perl …
  • Bases de dades (MySQL, Postgres, Cassandra, …)

Projecte Noufonts: consisteix en noves formes de publicitat en benefici dels registrants d’un domini. Per aquest projecte es valoraran coneixements de:

  • Funcionament dels bàners i AdServers
  • PHP, HTML i altres llenguatges web
  • Coneixements de bases de dades

També tindrem en compte coneixements arran d’inquietuds i experiències personals.

Si us interessats, envieu-nos un correu i el vostre currículum actualitzat a sistemes@domini.cat , serà un plaer treballar plegats.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades