Notícies > La conquesta del domini .CAT

La conquesta del domini .CAT

22 abril 2008

El 23 d’abril de 2006 el .CAT, acabada l’etapa restringida del Sunrise, es va obrir el registre de dominis a tothom. Per celebrar-ho i afegir-nos a la festa, a partir del 23 d’abril i fins al 31 de maig, pots jugar a la conquesta del domini .CAT i guanyar un descompte del 50%* en el registre d’un domini .cat durant el priemr any, a banda d’un fantàstic diploma que t’acredita com a membre de l’ordre del .CAT, un honor reservat només als millors !

Si en anys anteriors vam repartir punts de llibre amb un codi de descompte, aquest any us proposem un petit joc-concurs en línia. Per a commemorar el 800 aniversari del naixement del rei Jaume I, el joc us proposa la conquesta del .CAT a través de 5 preguntes. Un petit i simpàtic joc a fer amb amics, la família, o sols que us descobrirà coses que potser no sabíeu i us animarà a buscar a Internet fent servir eines com la Viquipèdia i buscadors, la resposta correcta a la pregunta que us proposem.

I durant la diada de St, Jordi serem a la Rambla de Tarragona on, amb el suport de Tinet, la xarxa ciutadana de Tarragona, podreu jugar amb nosaltres a la versió analògica de la conquesta del domini .CAT , guanyar un codi de descompte i el diploma acreditatiu de membres de l’ordre del .CAT, o parlar i preguntar-nos el que vulgueu sobre el .CAT

Bona diada de St, Jordi !

(*) Preus varien segons registrador i els serveis associats que els pogueu contractar.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades