La Fundació .cat celebra el lliurament de premis de la 7a edició del concurs Webs al punt
Divendres 26 de maig es va celebrar l’acte de lliurament de premis de la 7a edició del concurs Webs al punt, un projecte que fomenta la creació digital entre els alumnes de ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.
Divendres 26 de maig es va celebrar l’acte de lliurament de premis de la 7a edició del concurs Webs al punt, un projecte que fomenta la creació digital entre els alumnes de ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.
El premi al millor web va ser pel projecte disseny3d.cat de l’Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu. La millor aplicació va ser per a Funecode, una app per aprendre a programar en Java de manera divertida, creada per alumnes de l’Institut Vidal i Barraquer de Tarragona.
L’acte es va dur a terme al CosmoCaixa i va comptar amb la presència entre d’altres de Marisol López, Directora de Cultura Digital de l’ICEC, d’Ester Franquesa, Directora de la Direcció General de Política Lingüística, Antònia Folguera de l’equip de comissariat del Sonar +D, Maite Sainz del CTTI o Javier Garcia del Citilab, així com de membres del jurat del certamen i Carles Salvadó en representació de la Fundació puntCAT.
El premi al millor web del certamen inclou una dotació econòmica per proveir de material tecnològic al centre educatiu guanyador amb l´ànim de fomentar l’adopció de les noves tecnologies i aportar recursos per als propers projectes dels alumnes.
Durant la gala també es van lliurar els premis als millors projectes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Grau Superior, Futurs periodistes, Votació Popular i a la classe més participativa.
A la 7a edició del concurs hi han participat 1790 alumnes de 110 localitzacions de tot el territori de parla catalana. La Fundació puntCAT ja prepara la 8a edició del concurs, que comptarà amb novetats pel que fa als formats i categories.
Webs al punt és una aposta de la Fundació puntCAT per ajudar a fomentar l’ús de les noves tecnologies en l’entorn educatiu. És un projecte que s’emmarca en una línia de treball de la Fundació per ajudar que l’educació del segle XXI integri les noves tecnologies com a eina fonamental per l’aprenentatge dels alumnes.