Notícies > Navega en català

Navega en català

Per aquest Sant Jordi presentem la campanya Navega en català, que té per objectius explicar quins son els beneficis de configurar els navegadors per a que tinguin el català com a llengua predetermninada i d’escriure els passos a seguir per a poder fer-ho en només 30 segons.

Des de fa uns mesos, alguns administradors de webs en català detecten una davallada en el nombre de visites de navegadors que diuen que tenen el català com a llengua predeterminada. Això, degut en part a no configurar adequadament els navegadors quan els actualitzem, té dues grans implicacions. Per una banda que els internautes poden no veure les planes en català que webs multilíngües ofereixen directament als navegadors ben configurats. I per l’altra, que la nostra llengua perd visibilitat a Internet doncs disminueix el nombre de visites fetes amb navegadors en català, fet que pot comportar que webs ara multilíngües deixin de banda el català o no es plantegin incloure’l en un futur si no hi ha prou volum de visites de navegadors amb el català com a llengua predeterminada.

Es doncs important que els navegadors, a banda de tenir els menús en català, tinguin també el català com a llengua predeterminada.

A navegaencatalà.cat t’expliquem amb més detall el projecte i et donem unes senzilles instruccions i vídeos per a que puguis configurar el teu navegador en només 30 segons.

Ara depèn de tu.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades