Notícies > Participa de la Festa d’Ubuntu

Participa de la Festa d’Ubuntu

04 novembre 2010

L’Ubuntu és un sistema operatiu GNU/Linux basat en Debian, 100% lliure i totalment gratuït, que conté totes les aplicacions que es necessiten per fer servir des de casa, l’escola o la fenia. A casa nostra hi ha la comunitat d’usuaris d’Ubuntu en llengua catalana que aplega voluntaris d’arreu dels territoris on es parla català i que treballen en les diferents versions dialectals del sistema.

Aquest proper dissabte, dia 6 de novembre, la comunitat de l’Ubuntu en català organitzarà una festa de llançament de la versió definitiva de l’GNU/Linux Ubuntu 10.10, la Ubuntu Maverick Meerkat, al CTUG, Centre Tecnològic i Universitari de Granollers. Si vols participar-hi, t’hi pots inscriure en aquest formulari. A més dels tallers, les xerrades i la resta d’activitats que trobaràs, també et podràs endur un descompte per registrar un domini .cat a meitat de preu (segons el registrador escollit).

Des de puntCAT t’animem a conèixer una mica més el món d’Ubuntu i aquesta és una bona oportunitat per fer-ho de la mà de l’equip d’Ubuntu en català.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades