Notícies > Per la Diada, navega en català

Per la Diada, navega en català

Com ja sabem, la força del català a Internet és potent, sent la vint-i-tresena llengua amb més continguts a la xarxa, però encara queda molt camí per recórrer. Ara que s’apropa la diada nacional de Catalunya, volem que guanyes una batalla: la de configurar correctament el teu navegador!

Es tracta d’un senzill gest que et beneficia directament. Però tenir el català predeterminat al navegador ens dóna, sobretot, importants avantatges com a comunitat, doncs la nostra navegació en català crea demanda a les webs que visitem i a les seves estadístiques es reflexa un major nombre d’usuaris que tenen el català com a llengua predeterminada. Això pot determinar que el català sigui una de les opcions en les que se’ns ofereixen serveis a Internet, o que ho deixi de ser si no hi ha prou demanda.

En només uns segons pots configurar el teu navegador en català, entra a www.navegaencatalà.cat i segueix les senzilles instruccions. I no et penses que per disposar dels menús del navegador en català estàs navegant en català, són coses diferents! Al web trobaràs tota la informació sobre la importància de navegar en català i altres activitats que pots realitzar per difondre aquesta campanya.

Per celebrar la Diada amb tots vosaltres i difondre a peu de carrer aquesta campanya, l’equip de puntCAT serà a la Mostra d’entitats de l’Arc de triomf de Barcelona; si et passeges per allà, no dubtes en visitar la nostra parada! A més a més, aquest any estarem acompanyats d’alguns amics que volen celebrar la diada des de la nostra parada com a membres de puntCAT. Si demà vols viure aquesta experiència per una estona, ajudant-nos a fer una Internet catalana més forta, apropa’t a la nostra parada i, a més, et portaràs un regalet de record.

Bona Diada!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades