Notícies > Promoció de Sant Jordi

Promoció de Sant Jordi

19 abril 2007

Amb la col.laboració del Gremi de Llibreters de Catalunya i Balears, 4 registradors .cat i moltes altres llibreries d’arreu dels països de parla catalana, la Fundació puntCAT torna a oferir una nova promoció.

Entre el 23 d’abril i el 14 de maig (si abans no s’exhaureixen), els llibreters participants repartiran 100.000 punts de llibre amb cada venda de llibres en català. Els punts porten un codi que servirà per a registrar un domini per un any a través de qualsevol dels 4 registradors participants i amb un descompte proper al 50% (segons registrador i serveis addicionals que puguin oferir-vos). A més a més aquest preu de promoció també és inferior al de renovació. I com sempre, podeu registrar un domini amb els caràcters propis del català (à, è, é, í, ï, ò, ó, ú, ü, ç, l·l) i obteniu de franc el domini equivalent (eg. demanar xn--fundaci-r0a.cat i obtenir també fundacio.cat). El domini .cat segueix creixent i podem reinvertir fent noves promocions. Tres regals en un !

La promoció comença el 23 d’abril al migdia i s’acaba el 14 de maig al migdia. A https://santjordi.domini.cat trobareu les darreres notícies i la llista de les llibreries que participen repartint punts de llibre.

Tot i ser el .cat el primer domini de caire lingüístic i cultural del món, no és un domini restringit a continguts culturals. Tothom qui publiqui continguts en català a Internet pot fer servir un domini .cat

Amb el .cat, clar i català a Internet.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades