Notícies > Tornem a baixar preus

Tornem a baixar preus

12 març 2010

Registrar un domini .cat és un 20% més econòmic! Com vam anunaciar durant la roda de premsa anual, el bon creixement del nostre domini, que compta amb més de 41.000 registres hores d’ara, ens ha permès rebaixar 5€ el preu de registre d’un .cat.
Hem comunicat als nostres registradors aquesta rebaixa, i la gran majoria d’ells ja han aplicat aquesta reducció al preu final al que ofereixen el domini. Actualment pots trobar el registre d’un .cat des de 23 €/l’any, un preu un 75% més econòmic que pel llançament del domini, ara fa quatre anys. A més a més, des de la Fundació puntCAT volem continuar apropant el domini a tothom, és per això que seguirem oferint diferents promocions puntuals que abaratiran encara més (fins a meitat de preu!) el registre del domini.
Aprofitem per recordar-vos que el preu final d’un .cat no el determinem des de la Fundació puntCAT, sinó que cada registrador ofereix el domini al preu que creu convenient en funció dels diferents serveis de valor afegit que aporten. És per això que cal mirar i remenar a l’hora d’escollir registrador per tal de trobar l’oferta que més s’ajusta a les nostres necessitats. Ací podeu trobar el llistat de registradors de dominis .cat.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades