Notícies > 156 botigues de Reus ja tenen el seu primer web gràcies al programa Comerçlocal.cat

156 botigues de Reus ja tenen el seu primer web gràcies al programa Comerçlocal.cat

06 març 2017

La Fundació puntCAT promou amb aquesta gira per tot el territori un programa la capacitació digital dels botiguers que vulguin tenir el seu comerç connectat a la xarxa per a donar-se a conèixer i augmentar els seus clients potencials. Segons Santi Ribera, director de la Fundació, “l’acollida de La Gira del programa comerçlocal.cat està sent molt satisfactòria ja que el nombre de comerços que s’està acollint a la campanya és alt, fet que ens demostra que hi havia una demanda insatisfeta. Constatem que efectivament molts comerços volen tenir un lloc web però no havien trobat el moment per fer-lo, ja sigui per cost o desconeixement de com posar-s’hi”.

El programa Comerçlocal.cat ha comptat amb el suport tant de l’Ajuntament de Reus com de la Cambra de Comerç, a més dels  mercats i de les associacions de comerciants i s’ha fet en col·laboració amb la Direcció de Política Lingüística de la Generalitat. Segons Anna Saperas, directora del Centre de Normalització Lingüística de l’àrea de Reus Miquel Ventura,  “quan vam tenir notícia d’aquesta iniciativa  vam creure que havíem de dur-la a la ciutat, perquè estàvem segurs que comptaríem amb les complicitats necessàries de tots els agents implicats, perquè les visites es traduïssin en la posada en marxa d’un gran nombre de webs en català, i les xifres finals així ho demostren”.

Després del seu pas per Girona i Reus, la Gira continua per oferir aquest servei a d’altres municipis del territori. Valls, Falset, Cambrils o Móra d’Ebre ja han demostrat el seu interès per adherir-se al programa.

Per a més informació podeu contactar al telèfon gratuït 900 866192 o a través del lloc web www.comerçlocal.cat.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades