Notícies > 3a beca per assistir a l’Escola del Sud de Governança d’Internet

3a beca per assistir a l’Escola del Sud de Governança d’Internet

25 gener 2011

El doctor en Ciències Polítiques i Socials de La Universitat Pompeu Fabra i investigador de l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI), el professor Xavier Fernández i Marín, és la persona guanyadora de la beca per participar en la South School on Internet Governance (SSIG). Per tercer any consecutiu puntCAT participa com a ponent i torna a oferir aquesta beca per assistir a l’escola del Sud de la governança d’Internet (*) a fi de reforçar la xarxa de professionals i acadèmics que treballin en aquest àmbit. Estem gratament sorpresos de l’interès que aquesta tercera convocatòria ha despertat. No només hem rebut moltes més candidatures que en les edicions passades, sinó que el nivell dels currículums dels candidats ha estat molt elevat i clarament afí a les condicions de la beca. Aquest fet ens indica la importància que pren per la nostra societat, cada dia més, estar preparat per participar en els òrgans de decisió d’Internet, cosa que potenciem des de puntCAT, entre d’altres, costejant a la persona becada el viatge, l’hotel i la matrícula d’aquest curs, que tindrà lloc a Ciutat de Mèxic del 4 al 8 d’abril de 2011.

Aprofitem aquestes línies per agrair l’interès de les persones que ens han fet arribar la seua candidatura i animar-les a seguir la seua formació en aquesta vessant.

(*) La governança d’Internet es refereix als mecanismes sobre com es governa Internet i les seves implicacions polítiques, econòmiques i socials; el paper d’ICANN, els registres i altres agents de la indústria; els aspectes jurídics de la seguretat i la privadesa a Internet, així com la llibertat d’expressió, el comerç electrònic, la neutralitat de les xarxes, la protecció de la propietat intel·lectual, els creative commons, la lluita contra el cibercrim, la barrera digital i les repercussions d’aquests temes en el desenvolupament futur d’Internet.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades