Notícies > 54 comerços de Sallent ja tenen el seu web gràcies al programa comerçlocal.cat

54 comerços de Sallent ja tenen el seu web gràcies al programa comerçlocal.cat

08 maig 2017

Durant aquestes 4 setmanes 54 comerços han demanat el seu lloc web en català. El programa ha tingut molt bona rebuda entre els comerciants i botiguers de Sallent, fins al punt que s’ha prorrogat l’acció una setmana més del previst per a poder donar resposta a totes les peticions.

La Fundació puntCAT en col·laboració amb l’Ajuntament de Sallent i la Unió de Botiguers i Comerciants de Sallent (Sallent Comercial) han fet possible el programa de digitalització comerçlocal.cat al municipi.

Durant aquestes 4 setmanes 54 comerços de la zona han demanat el seu lloc web en català amb la informació bàsica del seu negoci gràcies al programa comerçlocal.cat. El programa ha tingut molt bona rebuda entre els comerciants i botiguers de Sallent, fins al punt que s’ha prorrogat l’acció una setmana més del previst per a poder donar resposta a totes les peticions.

Segons l’Alcalde, David Saldoni, “Les noves tecnologies i internet són els eixos vertebradors de la societat del segle XXI, formen part del nostre dia a dia en tots els aspectes, directe o indirectament, i és imprescindible, ja que les integrem i les utilitzem a favor nostre per millorar la qualitat de vida, les relacions humanes, econòmiques i culturals. Acollir-nos al programa comerçlocal.cat ha de suposar una gran oportunitat per a tots aquests petits comerços que fins ara no feien ús de les TIC, i que a partir, d’ara, gràcies a aquest web presència que se’ls ha facilitat gratuïtament, podran promocionar-se, donar-se a conèixer i vendre els seus productes dins d’aquesta gran xarxa d’una manera fàcil i entenedora. Des de la regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sallent som conscients de la importància d’apropar la tecnologia a la població i estem treballant plenament en diferents projectes per donar una empenta als comerciants de la nostra vila, que fins ara, s’han mostrat oberts i amb molt d’interès per acollir-se als programes que anem oferint!”.

El president de la unió de botiguers, Josep Puig, també valora molt positivament la campanya que la Fundació puntCAT ha fet a Sallent. “Aquesta web presència que proporciona la Fundació puntCAT a cada comerç, ha estat una eina que ha permès posicionar i impulsar Sallent Comercial a les xarxes socials i internet per tenir més ressò i oportunitats. La clau que la campanya hagi tingut tant d’èxit, recau en la rapidesa de la creació d’aquest domini .cat i que en poca estona els comerciants ja disposaven del seu web. A més  a més utilitzar el .cat obre una finestra de Catalunya cap al món digital i global”.

La Fundació puntCAT promou amb aquesta gira per tot el territori de parla catalana un programa que fomenta l’accés de tots els botiguers a la xarxa per tal de donar a conèixer el seu comerç a internet i augmentar els seus clients potencials.

Per a més informació podeu contactar al telèfon gratuït 900 866192 o a través del lloc web www.comerçlocal.cat.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades