Notícies > 6 anys de dominis .cat a la xarxa

6 anys de dominis .cat a la xarxa

14 febrer 2012

Celebrem el sisè aniversari des que es van posar en marxa les primeres pàgines .cat, el 13 de febrer de 2006. Molts de vosaltres fa sis anys que teniu el vostre espai .cat a Internet, moltes felicitats! Tant a vosaltres, que ens heu fet confiança des del primer dia, com als altres titulars que us heu anat sumant a la comunitat .cat durant aquests sis anys, així com als nouvinguts que ben aviat ens ajudareu a fer créixer el domini i la seva qualitat, us hem d’agrair la vostra implicació i volem oferir-vos un descompte del 50% per a renovar un .cat o registrar-ne un de nou.

Hem realitzat un audiovisual sobre .cat amb molta passió i us el volem presentar. L’hem anomenat Una història puntCAT, perquè d’històries .cat hi ha moltes (més de 50.000) i aquesta només és la nostra; i l’hem subtitulat al castellà, anglès i francès, perquè molta més gent se n’assabenti. Per a aconseguir el vostre .cat a meitat de preu només caldrà que entreu a https://promo.totssom.cat, veieu aquest vídeo i respongueu 4 preguntes ben senzilles. Només es tracta de conèixer-nos, és ben fàcil! Aquesta promoció especial del sisè aniversari estarà a disposició de tothom fins al 29 de febrer i els codis de descompte podran ser utilitzats fins al 31 de març.

Donat que nosaltres us ensenyem Una història puntCAT a través d’aquest vídeo, ara us animem a que doneu a conèixer les històries dels vostres dominis. Us proposem dues vies, totes dues basades en imatges. Per una banda, podeu entrar al Fotobloc de .cat i penjar la foto del vostre domini; allà teniu espai per a explicar tothom quina història hi ha al darrere d’aquest .cat. Les que trobem més emotives, enginyoses o interessants les anirem promocionant. Per altra banda, proposem als usuaris de Twitter que piuleu les fotos del vostre .cat amb l’etiqueta #sócpuntCAT. Una forma ben fàcil de donar a conèixer el vostre domini, de fer visible que la Internet catalanoparlant és més viva que mai i que té matrícula pròpia com cap altra comunitat al món.

Per molts anys i moltes més històries .cat!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades