Notícies > Aconsegueix una subscripció digital gratuïta de EL TEMPS

Aconsegueix una subscripció digital gratuïta de EL TEMPS

28 juny 2019

La revista EL TEMPS fa 35 anys i vol celebrar el seu aniversari amb els seguidors i usuaris del domini .cat. Per aquest motiu ofereix una subscripció digital gratuïta de sis mesos.

La revista EL TEMPS fa 35 anys i vol celebrar el seu aniversari amb els seguidors i usuaris del domini .cat. Per aquest motiu ofereix una subscripció digital gratuïta de sis mesos. Per aconseguir-la només has d’entrar al web de la promoció de l’aniversari de EL TEMPS fins a l’11 de setembre i posar el codi: PUNTCAT (tot en majúscula).

La revista EL TEMPS, present des de 1984, manté des del primer dia redaccions a Palma, València i Barcelona, i ofereix tota la reflexió sobre els diferents aspectes de la nostra societat. A més, compta amb convenis de traducció amb prestigioses revistes internacionals, com l’alemanya  Der Spiegel i l’anglesa The Economist.

Durant aquests 35 anys de camí, han consolidat un mitjà en català amb presència en  tots els territoris en què es parla català. Estem segurs que la revista seguirà creixent any rere any.

Per molts anys equip de EL TEMPS!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades