Notícies > L’AMIC busca els millors joves creadors de contingut audiovisual en català

L’AMIC busca els millors joves creadors de contingut audiovisual en català

Imatge de la presentació del concurs. FONT: AMIC

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) tira endavant AMIC Directes, un concurs de joves creadors de contingut audiovisual en català, amb l’objectiu de nodrir l’ecosistema digital del territori a través de la participació de joves. Està adreçat a alumnes de 2n cicle d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Els participants hauran de crear petites produccions gravades o en directe de més de 20 minuts de durada, en grups de tres a cinc persones, a través d’alguna plataforma. La convocatòria s’obrirà al setembre i s’hi podrà participar fins al desembre. Els guardons es lliuraran a principis de 2023 i la deliberació anirà a càrrec d’un jurat especialitzat.

La presentació del projecte va tenir lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya, i va comptar amb les intervencions de Carme Junyent, presidenta del consell lingüístic assessor del Govern, Gal·la Martí, creadora de continguts, Laia Nerín, streamer de videojocs, de Ramon Grau, president de l’AMIC, i Narcís Romà, conseller delegat de la consultora digital Xtrategics.

L’AMIC duu a terme des de fa 14 anys el concurs “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”, amb què fomenta l’ús de la llengua catalana entre els més joves. A la darrera edició es van presentar gairebé 4.500 alumnes d’arreu dels Països Catalans.

Paraules clau: , , .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades