Notícies > L’AMIC busca els millors joves creadors de contingut audiovisual en català

L’AMIC busca els millors joves creadors de contingut audiovisual en català

26 juliol 2022

Imatge de la presentació del concurs. FONT: AMIC

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) tira endavant AMIC Directes, un concurs de joves creadors de contingut audiovisual en català, amb l’objectiu de nodrir l’ecosistema digital del territori a través de la participació de joves. Està adreçat a alumnes de 2n cicle d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Els participants hauran de crear petites produccions gravades o en directe de més de 20 minuts de durada, en grups de tres a cinc persones, a través d’alguna plataforma. La convocatòria s’obrirà al setembre i s’hi podrà participar fins al desembre. Els guardons es lliuraran a principis de 2023 i la deliberació anirà a càrrec d’un jurat especialitzat.

La presentació del projecte va tenir lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya, i va comptar amb les intervencions de Carme Junyent, presidenta del consell lingüístic assessor del Govern, Gal·la Martí, creadora de continguts, Laia Nerín, streamer de videojocs, de Ramon Grau, president de l’AMIC, i Narcís Romà, conseller delegat de la consultora digital Xtrategics.

L’AMIC duu a terme des de fa 14 anys el concurs “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”, amb què fomenta l’ús de la llengua catalana entre els més joves. A la darrera edició es van presentar gairebé 4.500 alumnes d’arreu dels Països Catalans.

Paraules clau: , , .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades