Notícies > Ampliem el període d’inscripció de Webs al punt .cat fins al 2 de febrer

Ampliem el període d’inscripció de Webs al punt .cat fins al 2 de febrer

22 gener 2018

S’amplia fins al 2 de febrer el període per inscriure el vostre projecte de creació de pàgina web o aplicació mòbil al concurs Webs al punt .cat.

S’amplia fins al 2 de febrer el període per inscriure el vostre projecte de creació de pàgina web o aplicació mòbil al concurs Webs al punt .cat.

La 8a edició del concurs compta amb tres novetats destacables. Per primera vegada hi poden participar alumnes de 5è i 6è de primària. D’aquesta manera, la Fundació puntCAT vol promoure que els infants d’últim cicle de primària comencin a entrar al món de la creació digital i no en siguin només usuaris.

La segona novetat d’aquesta edició és la incorporació de la categoria “Premi a la classe amb més participació femenina” per tal de promoure la participació de les nenes i noies de primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius als projectes tecnològics que es fan a l’aula.

Per últim, aquest any s’estan realitzant una sèrie de formacions gratuïtes relacionades amb la creació de pàgines web i aplicacions pels professors que ho desitgin. A dia d’avui s’han fet dues sessions de formació en format webinar: Treu-li suc al WordPress i App Inventor.

Els professors que vulguin rebre informació sobre les properes formacions cal que enviïn un correu a info@websalpuntcat.

Us recordem que la data límit per entregar els projectes serà el 15 de març i els projectes que participin se sotmetran a votació popular del 26 de març al 13 d’abril. El 18 d’abril es faran públics els 3 finalistes de cada categoria, que presentaran els seus projectes a la Gran Gala Final l’11 de maig al Cosmo Caixa i un jurat en determinarà els guanyadors.

Inscriviu el vostre projecte a Webs al punt .cat

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades