Notícies > Aprofita’t dels nostres descomptes durant la setmana d’Internet

Aprofita’t dels nostres descomptes durant la setmana d’Internet

11 maig 2016

De l’11 al 18 de maig per celebrar la Setmana d’Internet, des la Fundació puntCAT posem en marxa una promoció que no deixarà indiferent ningú.

De l’11 al 18 de maig per celebrar la Setmana d’Internet, des la Fundació puntCAT posem en marxa  una promoció que no deixarà indiferent ningú.

Durant aquests dies tothom qui vulgui tenir la seva pròpia pàgina web en català, ja sigui particular, d’associació o d’empresa li posem fàcil. Hem dissenyat una promoció exclusiva a un preu de 5 € (sí, 5 €) que inclou el disseny i posada en línia d’una pàgina web, un domini .cat i qui s’afanyi i sigui dels primers en apuntar-s’hi, s’emportarà una entrada gratuïta del saló de negocis BIZ Barcelona que té lloc l’1 i 2 de juny.

Només cal que ompliu aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per a concretar una visita per a registrar a domicili el domini .cat i dissenyar el vostre web geolocalitzat i adaptat al mòbil amb el contingut que més us convingui. També teniu inclòs al preu un compte de correu electrònic.

Aquesta promoció també la oferim a tothom qui vulgui tenir un domini .barcelona però en aquest cas el preu de la promoció és de 40 € que és el preu d’adquisició d’aquesta nova extensió d’Internet. Si vols que la teva marca s’identifiqui amb una de les ciutats més innovadores del món, aquest és el teu domini.

Ja no hi ha cap excusa per no obrir-vos al món digital i guanyar en visibilitat pel vostre projecte. Tant si tens un negoci, o vols donar a conèixer les teves aficions i opinions o la teva entitat, apunteu-vos a la promoció. Podeu consultar les condicions legals de la promoció al següent enllaç.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades