Notícies > Aquest Nadal, demana una versió catalana de LinkedIn

Aquest Nadal, demana una versió catalana de LinkedIn

La Fundació puntCAT us convida, amb motiu d’aquestes festes, a sumar-vos a la campanya #LinkedInCatalan difonent una imatge nadalenca de la iniciativa entre els vostres amics i seguidors de LinkedIn, Facebook i Twitter. El web https://linkedincatalan.cat ja suma més de 3.4000 adherits i el grup propi de LinkedIn In Catalan, please ja compta amb més de 3.500 membres, però encara hi ha molt de camí per recórrer si volem aconseguir sensibilitzar els responsables de LinkedIn per tal que incorporin el català a la seva xarxa social. Què millor que demanar com a regal de Reis una versió de LinkedIn en la nostra llengua?

La campanya #LinkedInCatalan, que va néixer el passat 9 de setembre, aspira a què LinkedIn permeti introduir currículums en català a la seva plataforma i incorpori un menú de navegació en la nostra llengua. La iniciativa, que està impulsada per la Fundació puntCAT i compta amb el suport d’entitats com Wiccac, Plataforma per la Llengua, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació AMIC, Amical Wikimedia i SecondNews, també vol fer palès a LinkedIn que la incorporació del català facilitaria els processos de selecció de personal de les empreses de Catalunya, que tenen en compte el coneixement d’aquesta llengua en el 75% dels casos.

La bona acollida de #LinkedInCatalan, que aspira a arribar als 10.000 membres al grup propi de LinkedIn, s’ha posat de manifest quan Francesc Arbiol, mànager territorial de LinkedIn España, ha assegurat, en declaracions al portal Viaempresa, que la seva empresa és “conscient de la campanya activa que demana la versió en català” i ha declarat que, “com a usuari i empleat català de LinkedIn” li “encantaria” que la plataforma incorporés aquest idioma.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades