Notícies > Aquestes vacances viu un #estiupuntcat i guanya premis

Aquestes vacances viu un #estiupuntcat i guanya premis

31 juliol 2015

El sorteig premiarà tres concursants que hagin penjat una fotografia o un vídeo estiuenc a Twitter, Facebook o Instagram durant el mes d’agost.

L’estiu és un moment ideal per tocar el dos i relaxar-se. També és una bona oportunitat per enregistrar i retratar els llocs on passeu les vacances i compartir-los a la xarxa. Des de la Fundació puntCAT, volem animar-vos a difondre els vostres vídeos i fotografies i, per això, hem creat el concurs #estiupuntcat.

Des d’avui, 31 de juliol, us convidem a pujar fotos i vídeos estiuencs a Instagram, FacebookTwitter amb el hashtag #estiupuntCAT i a seguir-nos a la xarxa social on concurseu (@puntcat a Twitter, dominipuntCAT a Facebook@puntcat a Instagram). Tots els que hi participeu, optareu a guanyar tres lots puntCAT (un domini .cat gratuït, una samarreta, un usb i un bolígraf) i alhora ens ajudareu a compartir les imatges estiuenques de la nostra comunitat.

La selecció dels tres guanyadors del concurs #estiupuntcat es durà a terme mitjançant un sorteig automàtic el matí del 28 d’agost. Animeu-vos! Volem saber on aneu de vacances aquest estiu!

 [Consulta les condicions legals del concurs en aquest enllaç]

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades