Notícies > Ara, més fàcil que mai saber Quèferambun.cat

Ara, més fàcil que mai saber Quèferambun.cat

22 desembre 2009

Hem estrenat un nou lloc web que t’ensenya com funciona Internet i com de beneficiós és disposar del teu propi domini. Mitjançant un domini podràs tenir tots els teus continguts accesibles d’una forma molt fàcil. Perquè, has pensat mai en tots els espais a Internet on ets present? I la quantitat de continguts que tens dispersos per la xarxa? Així és molt complicat construir la teva identitat digital!

Si consultes Quèferambun.cat veuràs com el teu domini pot fer de paraigües de tota la informació que aportes a Internet. Amb la informació que trobes a Quèferambun.cat, t’adones com de fàcil és pels teus amics trobar-te a Internet; només han de recordar el teu nom, seguit del domini .cat, i allà trobaran tota la informació que vulguis aplegar sota la teva pàgina.

Quèferambun.cat disposa de vídeos i altre material didàctic que t’ajudarà a treure-li tot el suc al teu espai a Internet. Si vols aprofitar les eines gratuïtes que hi ha a Internet i fer un ús avançat de la xarxa, consulta quèferambun.cat i beneficia’t del teu domini.

Volem agraïr als/les voluntaris/es que, durant unes setmanes, han provat aquesta web i han aportat les seves millores. Aquest treball col·lectiu ens permet posar a l’abast de tots vosaltres una eina divulgativa que ens ajudarà a tots a ser encara més i millor presents a Internet.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades