Notícies > Arrenca el concurs Webs al punt .cat 2014/2015!

Arrenca el concurs Webs al punt .cat 2014/2015!

16 octubre 2014

La Fundació puntCAT organitza per cinquè any consecutiu el concurs Webs al punt .cat, on convida els estudiants de territoris de parla catalana a dissenyar un lloc web propi en català dins del seu àmbit acadèmic. La convocatòria per inscriure’s al certamen, que va dirigit a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior del curs 2014/2015, comença avui i estarà oberta fins al 30 de gener de 2015. L’objectiu del certamen és fomentar el coneixement de les noves tecnologies, la creativitat dels participants i l’ús correcte del català. Durant les quatre primeres edicions de Webs al punt .cat, han participat prop de 3.000 estudiants.

El concurs només accepta llocs webs desenvolupats per grups d’entre 2 i 5 alumnes que siguin supervisats pels tutors del seu centre. D’aquesta manera, la Fundació puntCAT, que promociona la llengua i la cultura catalanes a l’àmbit d’Internet i de les noves tecnologies de la informació, potencia el treball en equip com un requisit bàsic en l’àmbit educatiu.

Un jurat d’especialistes del món de l’educació i les TIC determinarà el 23 d’abril quines són les candidatures guanyadores de Webs al punt .cat en les tres categories del certamen (de 1r a 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, i Cicles Formatius de Grau Superior). Alhora l’AMIC Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació lliurarà el Premi especial futurs periodistes, que reconeix el millor web d’un mitjà de comunicació digital del concurs. Prèviament, entre el 20 i el 25 de març, es durà a terme una votació popular a les xarxes socials per tal d’establir quin és el millor web per als internautes. Tots els guanyadors seran reconeguts en una Gala de Premis que se celebrarà el maig.