Notícies > Avui és el dia d’Internet, per molts anys!

Avui és el dia d’Internet, per molts anys!

17 maig 2011

El 17 de maig es celebra mundialment el dia de la xarxa i les telecomunicacions amb l’objectiu de donar a conèixer les possibilitats que ofereixen les tecnologies  de la informació i les comunicacions per a millorar el nostre nivell de vida. A puntCAT celebrem aquesta efemèride resumint-te les diferents iniciatives que hem desenvolupat per a la teva utilitat i en benefici de tota la comunitat:

Ajuts puntCAT 2011: Resten dues setmanes per tancar la convocatòria. Si pertanys a una entitat sense ànim de lucre i tens un projecte que ajudi a trencar la barrera digital, o si ets un/a professional autònom o treballador/a d’una miniempresa i teniu un projecte basat en dades obertes, no dubtes a presentar el teu projecte a la Obra Social de la nostra fundació. Subvencionem fins a 20.000€ per projecte. Consulta més informació a https://obrasocial.xn--fundaci-r0a.cat

Navega en català: Si volem que a Internet s’ens ofereixin més serveis en la nostra llengua, és importantíssim deixar rastre de que som catalanoparlants, cosa de la qual s’encarrega la configuració de la llengua dels nostres navegadors. Molts cops pensem que la tenim configurada correctament donat que veiem els menús en català. Surt de dubtes! Entra a https://navegaencatalà.cat i ho sabràs de seguida. I si no la tens ben definida, aquesta web t’ajuda a configurar-la en pocs segons.

Navega Segur: Amb l’entretingut joc que trobes a https://navegasegur.cat aprendràs petits consells que, de forma divertida, t’ajudaran a millorar la teva seguretat quan navegues per Internet. Juga tants cops com vulguis i protegeix-te!

Què fer amb un .cat: T’agradaria aixoplugar tots els continguts que tens dispersos a Internet sota el teu propi nom? Vols construir la teva identitat digital amb el teu propi domini? Et fa il·lusió tenir un .cat però no saps com treure-li el màxim benefici? Totes les respostes i més, a https://quèferambun.cat

IPv6 per a tothom: Descarrega’t o consulta en línia el llibre que t’ajudarà a entendre el nou protocol sobre el qual funciona Internet des de https://ipv6peratothom.cat

Noms de domini: Si vols conèixer en profunditat la normativa que s’aplica al registre o la gestió dels noms de dominis, consulta aquesta guia en la seva versió en línia.

A més a més, et recordem que si vols registrar o renovar un domini .cat a meitat de preu, encara pots beneficiar-te dels darrers dies de la Promoció de Sant Jordi 2011. Prova la Química de puntCAT, el nou joc del petit Sant Jordi, i si aproves el divertit curs de Química Internàutica, et premiarà amb un descompte. Juga des del web https://santjordi.domini.cat o des de facebook https://jocfb.domini.cat.

Aprofita les nostres propostes i que tinguis un gran dia d’Internet!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades