Notícies > Barcelona presenta els Premis per l’equitat de gènere a les TIC

Barcelona presenta els Premis per l’equitat de gènere a les TIC

21 juliol 2021

FONT: Pixnio.com

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat els premis per l’Equitat del Gènere al Sector TIC. Les propostes guanyadores rebran 8.000 euros, per a cadascuna de les seves quatre categories. L’objectiu, visualitzar i reconèixer els projectes tecnològics de dones a la ciutat.

Els premis són una de les propostes de la xarxa BCNFemTech. Formada per un grup d’unes 50 dones expertes en el món de la tecnologia, la xarxa treballarà per recolzar les dones tecnològiques de la ciutat i els seus projectes.

La presentació dels premis es va dur a terme al recinte del Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica i el període de presentació de projectes serà del 26 d’agost al 27 de setembre.

A banda, l’ateneu allotjarà aquest curs sis residents perquè treballin projectes en clau de gènere. S’hi abordarà amb mirada feminista les violències masclistes en línia, l’apoderarament les joves en les TIC i es visibilitzarà la feina d’aquestes dones. Tanmateix, l’objectiu és arribar a acollir-ne 42 en tres anys.

L’Ajuntament també ha encarregat un estudi per analitzar la bretxa digital de gènere dins del mateix consistori, amb l’objectiu de promoure un entorn igualitari per a homes i dones.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades