Notícies > Beca puntCAT per a la South Summer School on Internet Governance

Beca puntCAT per a la South Summer School on Internet Governance

17 desembre 2008

La Fundació puntCAT atorga una beca per a assistir a la South Summer School on Internet Governance. Amb aquesta beca puntCAT vol ajudar a capacitar persones que en la seva feina, estudis o treball voluntari necessitin el reforç conceptual i de relacions que aporta el curs. La persona guanyadora de la beca es compromet a la seva tornada a divulgar els coneixements adquirits en una conferència pública, a fer una treball de recerca per a puntCAT i a participar en la sessió de planificació estratègica de la Fundació.

Des de puntCAT entenem que la governança d’Internet (IG – Internet governance) pren cada dia més importància i que és vital tenir persones preparades que participin, investiguin, opinin i influeixin en els diferents àmbits de la IG.

Amb aquest esperit, puntCAT és membre d’ICANN, en particular del grup de registres genèrics i participa en el GNSO. També som membres de CENTR (associació europea de dominis territorials) i colaborem estretament amb algunes iniciatives sorgides a sud amèrica. puntCAT també dóna suport a ISOC-CAT, capítol català de la Internet Society.

Trobareu les bases de participació en aquest PDF (120Kb).

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades