Notícies > Ben preparats per decidir el nostre futur a Internet

Ben preparats per decidir el nostre futur a Internet

09 abril 2010

puntCAT torna a ser present i a prendre part activa en els fòrums mundials que regulen la Internet, al participar per segon any consecutiu a la South Summer School on Internet Governance, l’escola pionera i “think tank” en el debat sobre Internet que es va celebrar fa dues setmanes a Sao Paulo (Brasil). La participació de puntCAT al S-SSIG 2010 va ser doblement activa.

Per una banda en Nacho Amadoz, director de l’àrea legal i normativa de puntCAT, va exercir de professor i explicà el model de domini del .cat, primer de la seva espècie i que, a més a més, es mostra altament eficaç i estableix un paradigma de domini líder a seguir. La nostra ponència al S-SSIG la vam realitzar conjuntament amb Verisign, l’empresa que gestiona entre d’altres, els dominis .com i .net. Una vegada més, la solidesa del domini .cat ens situa a la mateixa alçada que els millors dominis del món i a dins del debat de la Internet del futur.

Per altra banda, la Fundació puntCAT va becar la participació a aquest curs d’un alumne català. Entre les diferents propostes rebudes, en Sergi Barrera, periodista de formació i actualment a l’oficina de Barcelona del Parlament Europeu, es va desplaçar fins Sao Paulo per formar-se en la governança a Internet i establir contacte amb les personalitats més influents al món pel que fa al funcionament d’Internet. A més a més, a partir d’aquest coneixements rebuts, en Sergi desenvoluparà un treball de recerca per a que puntCAT pugui reforçar la seva estratègia en el camp de la gestió d’Internet, redundant en benefici de la nostra comunitat.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades