Notícies > Benvinguda institucional

Benvinguda institucional

07 març 2018

Ens trobem davant d’un moment de reptes i oportunitats. Catalunya viu un període polític i cultural excepcional. Des de la Fundació puntCAT encarem aquesta situació amb la major fermesa possible. I és que, tal i com ens marquen els nostres estatuts, l’entitat és i serà un referent en la promoció de la cultura catalana a Internet i la defensa de la xarxa lliure.

La Fundació puntCAT encara una nova etapa on reforçarem la consolidació, promoció i difusió del domini.cat. Actualment tenim més de 100.000 dominis però els hem de fer créixer encara més. Però no només hem d’augmentar el número de registres també hem de fer créixer la marca .CAT, exportant el seu Know How arreu del món.

En aquest sentit, obrirem la Fundació puntCAT al món i donarem a conèixer la seva tasca en pro de la llengua i cultura catalanes a Internet.
Recentment, hem ampliat el patronat de la Fundació amb dues noves associacions molt representatives a Catalunya i els països catalans, això ens permetrà aconseguir una excel·lent capil·laritat entre la Fundació i el territori. El model associatiu del país és el que ha permès fer sobreviure la llengua, i és en aquest model on nosaltres ens volem situar.

Entre tots farem créixer aquest projecte comú. A Internet i en català, .cat!

Carles Salvadó i Usach
President del Patronat

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades