Notícies > Busquem voluntaris per a millorar un projecte .cat

Busquem voluntaris per a millorar un projecte .cat

24 novembre 2009

Estem a punt de llançar un web que facilitarà tota la informació respecte als beneficis de disposar d’un domini propi i com treure-li el màxim suc possible. L’embrió d’aquest ambiciós projecte divulgatiu es va gestar durant la passada edició de la Setmana de la Ciència, quan vam realitzar un taller presencial d’hora i mitja per a guiar als participants en el procés de d’aixoplugar, des dels seu propi domini .cat, algunes de les eines gratuïtes (blogs, àlbums de fotos i vídeo, etc) que es troben a Internet.

El bon resultat i l’interès que va desvetllar el taller ha portat a la Fundació puntCAT a crear un web on, mitjançant diferent material didàctic i de suport, tothom coneixerà totes les possibilitats que proporciona tindre un domini propi i passar així a convertir-se en un agent actiu a la xarxa i continuar fent créixer la qualitat de la Internet catalana.

El web quèferambun.cat es troba en la fase final de proves i volem donar-vos l’oportunitat de conèixer-lo abans que ningú, fent-nos arribar la vostra opinió. L’activitat que des de puntCAT vos facilitem dins el marc de la Setmana de la Ciència 2009, és convertir-vos en tastadors (beta-testers) d’aquesta plana web. Només caldrà que ens envieu un correu demostrant el vostre interès i vos enviarem la resta d’informació. Els participants d’aquest tast disposareu d’una setmana per a consultar el web de quèferambun.cat i fer les pràctiques que aquest projecte proposa. En acabat haureu d’emplenar una senzilla enquesta amb les vostres impressions i les millores que vulgueu aportar al projecte. Qualsevol persona interessada en provar en primícia aquest web i en dir-hi la seva, serà benvinguda. Cerquem tastadors de diferents perfils per tal de, entre tots, amb diferents punts de vista i experiència, millorem aquesta pràctica web.

A més a més d’ajudar als usuaris amb les vostres aportacions, aquesta tasca es veurà reflectida al web, doncs si ho desitgeu, hi constarà el vostre nom en qualitat de tastador.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades