Notícies > Campanya pel foment de l’ela geminada a Internet

Campanya pel foment de l’ela geminada a Internet

07 octubre 2015

#il·lusió, #mil·lenari #al·lucinant… Quants cops has volgut fer servir aquestes etiquetes però no has pogut fer-ho a causa de l’ela geminada? Tenim bones notícies! Des de fa sis mesos, Twitter ja permet utilitzar l’ela geminada als hasthags i fer justícia a aquesta lletra tan catalana que té 102 anys d’història. Facebook i Instagram encara no l’admeten, però confiem en què aviat se sumin a la causa.

Des de la Fundació puntCAT volem incentivar-ne l’ús a Internet i recordar-vos que amb un domini puntCAT la podreu incloure a les vostres adreces web i de correu electrònic, tal com passa també amb la ce trencada o els accents.

En els propers dies us recordarem a les nostres xarxes socials com heu d’escriure l’ela geminada des de diferents dispositius i resoldrem tots els dubtes que tingueu i que ens plantegeu. Perquè una lletra tan nostrada mereix ser visible digitalment.

Ah! I no oblideu visitar el recomanable web www.l·l.cat, que pertany a l’agrupació de persones que vetlla pel manteniment de les eles entre el punt volat.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades