Notícies > .cat acceptat arreu

.cat acceptat arreu

03 maig 2007

La setmana passada ICANN va anunciar la disponibilitat d’un kit per a permetre als webmestres i programadors comprovar més fàcilment si les seves webs i aplicacions reconeixen tots els nous dominis (.aero, .cat, .mobi, .museum, .travel, etc). Aquesta eina és gratuïta i està disponible en aquesta plana de la web d’ICANN.

El codi presentat per ICANN pot ser fàcilment afegit a programes existents o aplicacions de comerç electrònic i automàticament comprovarà la validesa d’una adreça de correu o URL comparant-la amb la llista canònica dels TLDs. Qui implementi auqesta solució tindrà sempre actuialitzat el seu codi i podrà acceptar sense problemes els nous TLD que vagin sortint.

Els gTLD portem mesos treballant amb ICANN per a aconseguir l’acceptació universal dels nous dominis, però tot i els esforços, sempre queden llocs on no actualitzen el programari. Si us trobeu amb alguna web o aplicació que no accepta els dominis .cat, envieu-nos un mail amb la URL i el farem arribar a ICANN per a que els contacti.

Si a més a més voleu enviar un correu electrònic al webmestre de la web que no accepta els .cat, aquí trobareu més informació d’ICANN sobre l’acceptació universal dels TLD.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades