Notícies > .cat és el segon domini al món que més creix

.cat és el segon domini al món que més creix

23 abril 2013

El nostre domini va tancar l’any 2012 amb les millors xifres de la seva història!! El domini dels catalanoparlants, únic domini d’Internet al món concedit a una comunitat lingüística, va augmentar uns 9.000 nous dominis, uns 3.000 per sobre del que anava creixent any rere any. El creixement que vam experimentar al 2012 ha estat del 15%, fet que ens situa com el segon domini al món que més ha crescut aquest darrer any. Segons aquest estudi publicat per la revista especialitzada francesa 01Entreprises, el .cat se situa en el 72è lloc en nombre de registres, d’entre els 316 dominis existents a tot el món. El domini estatal de Montenegro és l’únic domini que supera el creixement de .cat, ja que amb la terminació .me i les possibilitats que aquesta paraula dóna en anglès, ha derivat cap a un ús personal (com ara, nomcognom.me) o cap a jocs de paraules enginyosos (kiss.me, call.me, etc.).

 La creixent identificació dels internautes catalanoparlants amb el nostre domini i l’interès per tenir una identitat digital sota nom propi ha disparat la demanda de .cat. El creixement experimentat en els darrers mesos ha possibilitat a la Fundació puntCAT fer una rebaixa generalitzada del 25% en el registre de dominis. Des d’aquest passat gener, registrar un .cat és 5 € més barat. Tot i així, i alineant-nos amb el nostre objectiu fundacional d’apropar .cat a tothom, hem volgut fer més assequible encara el domini i actualment tenim a disposició de tothom dues promocions especials per a registrar i renovar dominis .cat:

  • Fins al proper 15 de maig, tothom qui vulgui pot registrar dominis .cat per menys de 10 € l’any amb la MegaPromo.cat. No volem que el preu sigui un inconvenient per a que tothom tingui cura de la seva identitat digital. Si encara no disposeu del vostre nom .cat, ara és el moment, aneu a www.laMegaPromo.cat i aprofiteu l’ocasió!
  • I si sou un dels 65.223 .cat registrats actualment, podeu renovar el vostre domini al millor preu! Celebrem el 7è aniversari de .cat fent un descompte del 60% als usuaris més fidels. Aneu a https://7anys.fundacio.cat i renoveu el vostre .cat un any més amb aquest fort descompte (recordeu que no cal esperar a que caduqui, el temps renovat se suma al de validesa del domini!). No ho deixeu passar que la promoció és limitada a 1.000 codis!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades