Notícies > .cat fa 4 anys

.cat fa 4 anys

16 setembre 2009

La matinada del 16 de setembre de 2005 ens arribava des de la seu de la ICANN la gran notícia: el domini .cat acabava de ser aprovat! Ràpidament es van posar en marxa les infraestructures necessàries per a poder registrar i emprar dominis .cat i, en un temps record de cinc mesos, ja es registraven els primers .cat. Quatre anys després que l’organisme regulador Internet donés llum verda al nostre domini, el .cat segueix creixent a bon ritme i ens apropem als 38.000 dominis registrats.

El creixement del .cat no preten ser explosiu doncs no ens interessa tant el número de dominis com el servei que aquests puguin oferir als internautes; en efecte, cada dia més empreses, associacions, administracions i particulars opten pel .cat per a oferir els seus serveis en línea.

Així, .cat creix en dominis però també molt més en continguts, situant-se entre els primers dominis del món pel que fa a la quantitat mitja de documents que cada domini aporta a Internet. puntCAT treballa per oferir sempre el millor servei als usuaris del .cat, incorporant els últims avanços tecnològics i de seguretat, com per exemple el nou protocol d’Internet IPv6 o sistemes de seguretat avançats com DNSSEC.

El .cat ens situa al món com el que som, una comunitat única que amb treball i empenta de les pedres en fa pans, i des de fa quatre anys, també amb el nostre propi domini d’Internet.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades