Notícies > .CAT membre de LACTLD

.CAT membre de LACTLD

28 maig 2009

El passat dia 26 de maig el .cat va ser acceptat com a membre associat a LACTLD, l’associació de dominis territorials llatinoamericans i caribenys. El procés, que va començar ara fa quasi un any quan ens van convidar a formar-ne part, s’ha allargat degut al canvi d’estatuts que aquesta associació ha hagut de fer per acollir-nos.

.cat ha estat acceptat per unanimitat, passant així a ser el primer domini de fora de l’àmbit de LACTLD a ser-ne membre. Pocs minuts després, l’Assemblea General ha acceptat també el .us (Estats Units) i el .info. Val a dir que .cat és membre de CENTR, l’homòleg europeu de LACTLD, des del març de 2007.

Ser membre d’aquestes associacions no només suposa la plena normalitat i presència internacional pel .cat, garantida des del primer dia per ICANN, sinó que ens obre l’accés a compartir amb altres dominis mèdodes de treball, estratègies i col·laboracions. Per exemple, durant aquesta assemblea de LACTLD, s’han celebrat les jornades tècnques de LACNIC (foto), treballant temes com el nou protocol IPv6 (que .cat està acabant d’implementar) o com combatre el correu brossa i la pesca electrònica .

Aquí trobareu la nota de premsa.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades