Notícies > Celebrem la Diada del País Valencià amb descomptes en dominis .cat

Celebrem la Diada del País Valencià amb descomptes en dominis .cat

09 octubre 2013

Avui és 9 d’octubre i celebrem la Diada Nacional del País Valencià amb els valencians i la resta de la comunitat catalanoparlant. Com? Rebaixant el preu del domini .cat a més de la meitat durant les properes dues setmanes. Accedint al web https://promocions.fundacio.cat, valencians, catalans i tothom qui vulgui tenir un web amb contingut en llengua catalana podrà aconseguir el seu descompte.

Qui vulgui registrar un nou domini ho podrà fer al 50% i qui ja sigui .cat i vulgui allargar-li la vida al domini un any més, tindrà un descompte del 60%, independentment de la seva data de caducitat. Amb aquesta promoció, vàlida fins al 20 d’octubre, la Fundació puntCAT facilita l’accés al domini .cat premiant aquelles persones que comparteixin informació sobre els dominis d’Internet i l’ús del català a la xarxa. Per a obtenir el descompte cal respondre dues preguntes i compartir-les a les xarxes socials. Qui ho faci rebrà un codi per registrar un domini o renovar-lo un any, com es vulgui, a través d’aquests registradors oficials: Arsys, CDmon, Dinahosting, Don Dominio, Entorno Digital i Virtualname. El preu final de venda al públic, però, depèn de cada registrador en funció del seu marge de benefici i d’altres productes i serveis afegits que vulgueu contractar.

Aprofiteu aquesta promoció, ja és hora d’identificar-se a Internet amb un domini propi. Us ajudem a cuidar la vostra identitat virtual, comenceu per un domini i correu amb el vostre nom! Encara no sou .cat?

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades