Notícies > Comença el concurs del Fotobloc 2009

Comença el concurs del Fotobloc 2009

07 setembre 2009

???Amb més de 37.000 dominis registrats, el .cat és cada vegada més visible al carrer, a furgonetes, a bosses, a samarretes… així que et proposem una forma ben senzilla de promocionar el teu .cat i de guanyar interessants premis: participant al concurs del Fotobloc!

Amb més de 37.000 dominis registrats, el .cat és cada vegada més visible al carrer, a furgonetes, a bosses, a samarretes… així que et proposem una forma ben senzilla de promocionar el teu .cat i de guanyar interessants premis: participant al concurs del Fotobloc!
Només cal que entres a https://fotobloc.domini.cat i a través d’un senzill formulari, ens envies una foto on es vegi clarament un domini .cat, el teu o el que més t’estimes. Fins al 23 d’octubre, totes les fotos publicades al concurs seran valorades per un jurat, i la millor rebrà una càmera de fotos digital rèflex semiprofessional. Però per tal que tothom puga dir la seva, del 23 al 31 d’octubre també hi haurà una votació popular, on qualsevol persona podrà votar la foto que més li agrade, la qual serà premiada amb una càmera compacta de gamma alta. A més a més, les millors 30 fotos es portaran descomptes per registrar o renovar dominis a meitat de preu (segons registradors). Per a més informació, consulta el Fotobloc.
Participa al fotobloc, promociona gratis el teu domini i guanya premis!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades