Notícies > Comencem el nou any amb .cat més barat

Comencem el nou any amb .cat més barat

31 desembre 2012

Aquest 2012 hem fet un gran esforç econòmic per a acostar el .cat a tothom qui volgués tenir un espai propi a Internet i volem començar 2013 de la mateixa manera.

Si vols registrar un nou .cat, recorda que la MegaPromo.cat segueix en marxa uns dies més, només fins al 13 de gener. No deixis passar aquesta gran oportunitat i registra el teu nom .cat per menys de 10 € durant el primer any. Visita https://www.lamegapromo.cat i aprofita la promoció més interessant que hem fet mai. Ara és el moment de ser .cat! Pren el domini de la teva vida o regala-li a qui vulguis a un preu assequible a totes les butxaques. Registrar un .cat és ben fàcil i en pocs minuts tindràs un web i/o adreces de correu amb matrícula .cat. I si creus que no te’n sortiràs, no t’amoïnis, nosaltres t’ajudem a treure-li tot el suc al teu domini, des del web https://queferambun.cat, des del twitter @puntCAT amb l’etiqueta #capdubtepuntCAT o des de la bústia suport@domini.cat.

Per altra banda, si ja ets .cat durant aquesta setmana podràs aconseguir un descompte del 50% per a renovar el teu domini (si el teu registrador és un d’aquests: Arsys, CDmon, Dinahosting, Entorno digital o DonDominio). Del 31 de desembre al 6 de gener, entra a https://diada.totssom.cat i aconsegueix un codi de descompte per a utilitzar abans del 6 d’abril. Independentment de quan caduqui el teu domini, t’aconsellem que aprofitis aquesta promoció de renovació i aconsegueixis ara mateix el codi, ja que en utilitzar-lo, estaràs afegint un any més de validesa al teu .cat i només pagaràs la meitat del seu preu.

2012 ha estat el millor any de la història de .cat, en aquesta entrada al bloc us hem explicat els motius. Amb la intenció de seguir oferint-vos el millor domini del món, seguim al vostre costat. Que acabeu amb bon peu el 2012 i molt bon 2013!

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades