Notícies > Concursa i celebra un #nadalpuntCAT

Concursa i celebra un #nadalpuntCAT

17 desembre 2014

Volem que et tornis a convertir en un caçador de dominis. Ja t’ho vam demanar aquest estiu i ara, entre avets, torrons i caganers, volem que localitzis i fotografiïs dominis .cat camuflats en l’ambient nadalenc. Hauràs d’estar molt atent perquè en qualsevol aparador, paper de regal, bola d’arbre, cartell o guarnició nadalenca hi pot haver un .cat esperant per ser fotografiat.

Volem que et tornis a convertir en un caçador de dominis. Ja t’ho vam demanar aquest estiu i ara, entre avets, torrons i caganers, volem que localitzis i fotografiïs dominis .cat camuflats en l’ambient nadalenc. Hauràs d’estar molt atent perquè en qualsevol aparador, paper de regal, bola d’arbre, cartell o guarnició nadalenca hi pot haver un .cat esperant per ser fotografiat. Aquest cop, per participar, cal utilitzar el hashtag #nadalpuntCAT.

Per concursar només has de pujar una foto a Twitter o Instagram (o enviar-la a comunicacio@domini.cat) amb el hashtag #nadalpuntCAT en què es vegi clarament un domini .cat que estigui actiu -això sí, aquest cop haurà d’estar envoltat d’ambient nadalenc– i fer-te seguidor nostre a Twitter (@puntcat) o a Instagram (@puntcat). No cal que siguis la persona titular del domini, només necessitem les teves ganes de participar i d’ajudar-nos a identificar casos d’èxit. Esperem les teves fotos; tens temps fins al 9 de gener!

Per tal d’escollir el guanyador, entre totes les fotos participants triarem la més original. El 12 de gener farem públic el nom del guanyador o la guanyadora a Twitter i Instagram, que s’endurà com a premi una tauleta, un domini .cat per un any (d’alta nova o renovació anual) i una samarreta.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades