Notícies > Connecta amb Dani Amo, escletxa de gènere al món digital

Connecta amb Dani Amo, escletxa de gènere al món digital

26 març 2021

Portada del bloc de Dani Amo. FONT: ConnectaAmbDaniAmo.info

A la Fundació .cat volem fer comunitat. L’oferta de creadors de continguts en català a la xarxa és inabastable, així que us proposem unes quantes referències que destaquen per la seva qualitat.

Humanitat, tecnologia i privadesa. Aquests són els tres grans temes que Dani Amo vol tractar al seu podcast, Connecta amb Dani Amo. Un podcast, i un web sencer, que avui us volem recomanar des de la Fundació .cat per la seva qualitat, rigorositat i meticulositat en la feina feta.

Més enllà del podcast, en Dani Amo és algú que cal seguir en tot el que fa. Les seves anàlisis i propostes sobre higiene digital, analítica de l’aprenentatge o creixement personal el converteixen en una persona interessant de qui no s’ha de perdre el fil.

En aquesta ocasió us volem recomanar el capítol del podcast en què Dani Amo entrevista Mireia Usart, recercadora a la Universitat Rovira i Virgili al grup de recerca ARGET, per parlar sobre escletxa de gènere al món de les CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). Podeu sentir el podcast al següent enllaç.

Paraules clau: , , , .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades