Notícies > Connecta amb Dani Amo, legalitat, tecnologia i privadesa

Connecta amb Dani Amo, legalitat, tecnologia i privadesa

26 abril 2021

Portada del bloc de Dani Amo. FONT: ConnectaAmbDaniAmo.info

A la Fundació .cat volem fer comunitat. L’oferta de creadors de continguts en català a la xarxa és inabastable, així que us proposem unes quantes referències que destaquen per la seva qualitat.

Humanitat, tecnologia i privadesa. Aquests són els tres grans temes que Dani Amo vol tractar al seu podcast, Connecta amb Dani Amo. Un podcast, i un web sencer, que avui us volem recomanar des de la Fundació .cat per la seva qualitat, rigorositat i meticulositat en la feina feta.

Més enllà del podcast, en Dani Amo és algú que cal seguir en tot el que fa. Les seves anàlisis i propostes sobre higiene digital, analítica de l’aprenentatge o creixement personal el converteixen en una persona interessant de qui no s’ha de perdre el fil.

En aquesta ocasió us volem recomanar el capítol del podcast en què Dani Amo entrevista Jorge Morell, expert en dret i tecnologia. Una entrevista no només sobre tecnologia i legalitat; També sobre ètica, les Big Tec o les GAFAM, legaltech o com els sector legal està incorporant tecnologia Big Data.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades