Notícies > Les empreses d’entre 3 i menys de 10 treballadors ja poden demanar els ajuts del Kit Digital

Les empreses d’entre 3 i menys de 10 treballadors ja poden demanar els ajuts del Kit Digital

07 setembre 2022

El programa Kit Digital, finançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, obre la segona convocatòria d’ajudes per impulsar la transformació digital de les petites empreses, microempreses i autònoms.

Des del 2 de setembre les empreses d’entre 3 i menys de 10 empleats poden sol·licitar el bo digital de 6.000 euros a través de la seu electrònica Red.es.

En aquest moment, el programa compta amb dues convocatòries en curs:

  • La primera, adreçada a empreses d’entre 10 i menys de 50 empleats, es va obrir el 15 de març i finalitza el 15 de setembre.
  • La segona, per a pimes amb entre 3 i menys de 10 treballadors es va iniciar el 2 de setembre i finalitza el 2 de setembre del 2023.

 

Convocatòries el Kit Digital

Un cop les empreses interessades hagin demanat el bo digital poden seleccionar un o diversos agents digitalitzadors acreditats per desenvolupar les solucions de digitalització que millor s’adaptin a les seves necessitats.

Al portal elKIT.CAT hi trobaràs més de 3500 agents digitalitzadors acreditats de tot el territori de parla catalana. Això et permetrà tenir un contacte més directe i proper amb els agents.

Hem volgut conèixer millor els agents digitalitzadors que formen part de elKIT.CAT amb una breu enquesta. D’entre tots els enquestats sabem que el 56% tenen el català com a llengua principal, ja sigui al web, a la seva comunicació a través de les xarxes socials o en la relació directa amb el client. El 10,61% a més a més també compta amb un domini .cat al seu web o correu electrònic.

Pel que fa a la distribució geogràfica és molt variada, si bé és cert que 2569 agents es troben a la província de Barcelona, el País Valencià compta amb 672 agents acreditats i les Illes Balear amb 145.

Paraules clau: , .

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades