Notícies > Crea el teu web amb el programa Elteunegoci. cat

Crea el teu web amb el programa Elteunegoci. cat

28 maig 2021

Elteunegoci. cat és la manera més fàcil i ràpida d’aconseguir un web en català, i la porta d’entrada al món digital per aquelles persones que encara no el dominen. Es tracta d’un programa de capacitació digital adreçat als petits comerciants de Catalunya amb l’objectiu que projectin els seus negocis a Internet, i que ho facin en català. Està impulsat per la Fundació. cat amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

A través de tres sessions formatives, de dues hores cadascuna, aprendràs de manera fàcil i pràctica a crear i editar el teu web amb un constructor WordPress i configurar el correu electrònic del teu negoci. L’equip de la .cat t’assessorarà en la creació i el disseny del teu web i, a més a més, el Consorci per a la Normalització Lingüística et donarà suport lingüístic per crear-ne el contingut en català.

El ventall de coneixements s’amplia amb una sèrie de tutorials que de manera simple i ràpida indiquen com fer algunes tasques importants en el món digital com ara saber llegir i extreure conclusions de Google Analytics, com editar i publicar contingut o com gestionar el correu electrònic.

Qualsevol Ajuntament, associació i entitat vinculada amb el comerç pot portar aquest programa al seu municipi i millorar la seva presència digital, aconseguir un compte de correu electrònic professional, un web molt atractiu, així com els coneixements necessaris per editar-lo en qualsevol moment.

A causa de la pandèmia, actualment les sessions es duen a terme de manera telemàtica. Tot i això, Elteunegoci.cat ofereix assistència immediata per telèfon i correu electrònic i tindràs a l’abast tot l’equipament necessari per crear el teu web.

Les properes sessions tindran lloc el dia 3 de juny i 1 de juliol, de les 14:30 fins a les 16:30 tots dos dies.

 

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades