Notícies > Curs de WordPress avançat a puntCAT

Curs de WordPress avançat a puntCAT

05 maig 2015

Segon curs de les sessions formatives que ha engegat la Fundació puntCAT per fomentar el coneixement de les noves tecnologies entre els ciutadans.

Des de la Fundació puntCAT oferim enguany sessions formatives d’eines online i software per tal de fomentar el coneixement de les noves tecnologies entre els ciutadans. Després de les dues sessions del Curs dIniciació al WordPress celebrades el gener i el febrer, organitzem el Curs de WordPress avançat. La formació tindrà lloc a la seu de la Fundació puntCAT (C/ Aribau, 230-240, 7a planta, Barcelona) els dies 14 i 15 de maig de 9:30 a 13:30. L’objectiu de la formació, que anirà a càrrec del periodista especialitzat en Internet Jaume Pla, és que els alumnes perfeccionin els coneixements apresos a la primera sessió i puguin ampliar les funcionalitats del seu lloc web.

El curs disposa de fins a vuit places gratuïtes per a estudiants i per a persones a l’atur i sis places de pagament, sent  el cost de la sessió de 30 euros (*). A més de la formació, tots els estudiants disposaran d’un domini. cat de franc i d’un hosting gratuït durant 6 mesos.

Només els 14 primers alumnes que s’inscriguin escrivint un correu electrònic a comunicacio@domini.cat disposaran d’una plaça per al Curs de WordPress avançat.

(*) El número de compte per a fer la transferència per inscriure-us al curs és de La Caixa, l’IBAN és ES5921003000192201758284. Recordeu indicar al concepte de la transferència el vostre nom i cognom i el text “WordPress avançat”.

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades