Notícies > Darrera oportunitat per a registrar .cat un 70% més barat

Darrera oportunitat per a registrar .cat un 70% més barat

11 gener 2013

Aquest diumenge 13 de gener finalitza la MegaPromo, la iniciativa més important que hem fet mai per a facilitar el registre de .cat a tothom qui vulgui disposar d’un domini propi. Estem contentíssims de la vostra formidable resposta; gràcies a la MegaPromo, més de 8.700 persones, entitats i empreses heu aprofitat per a tenir el vostre .cat per menys de 10 € durant un any.

Després de sis mesos de vigència hem arribat a la recta final de la MegaPromo, ara ja només resten dos dies. Si algú encara no s’ha assabentat d’aquesta oportunitat única, feu-li-ho saber i que s’aprofiti! Hi ha molts motius per a decidir-se a ser .cat: per identificar-se i fer país des de la xarxa, per apropar-se al mercat i als clients catalanoparlants, per a que ningú altre disposi del domini del teu nom o de la teva marca, per a tenir adreces de correu electrònic personalitzades… Escolta aquestes divertides falques de ràdio i t’adonaràs que tens algun bon motiu per a ser .cat i que ara és el millor moment. Vés a www.lamegapromo.cat, compara les MegaOfertes dels 10 registradors que participen en la promoció, escull la que més t’interessi i, des de la pàgina del seu registrador, efectua el registre del teu domini. En pocs minuts tindràs el teu .cat al millor preu de la història. I si ja tens un web actiu, fent-li una senzilla redirecció el teu web serà .cat en un tres i no res. Recorda que .cat és compatible amb qualsevol domini, si vols pots conservar el teu domini actual quan esdevinguis .cat.

Des de la Fundació puntCAT hem fet un esforç molt gran per a oferir-vos el domini a aquest preu tan reduït, però l’esforç paga la pena i us ho hem d’agrair. Ara mateix la comunitat .cat supera els 61.800 dominis, un gruix important que ens permetrà baixar els preus del domini ben aviat. Estigueu atents/es a les novetats, preparem preus més econòmics per a les altes i promocions especials de renovació per als qui ja sou .cat; ho diem des del primer dia, gràcies al vostre suport podrem seguir baixant preus. Però també avisem, una oferta tant bona com la de la MegaPromo sembla que no podrem tornar a realitzar… així que aprofita-la, encara ets a temps!

 

Rep les notícies que més t’interessin!

Escull els temes que més t’apassionen i rebràs un resum de noticies setmanal.

Notícies relacionades